+31 342 450 322

Chiffon cake

De luchtigste Chiffon cake wordt gemaakt met goed opgeklopt eiwit, gemengd met een stevig eigeel mengsel. En natuurlijk met de Shufflemixer!

Chiffon cake

Het eiwit met suiker wordt belucht met een Shufflemixer. Het eigeel beslag wordt in een voormenger gemengd en wordt uiteindelijk in het eiwitschuim geinjecteerd. De statische mixer vouwt het eiwit en eigeel voorzichtig samen om zo een beslag van zeer hoge kwaliteit te verkrijgen.

Shufflemixer voordelen

  • Continue productie (hoge efficiency).
  • Constante hoge kwaliteit.
  • Minder menskracht nodig.

Bekijk de Shufflemixers in actie!

Chiffon cake productielijn

Volledige productielijn voor Chiffon cake
  • Volledige automatimatisering
  • Constante kwaliteit
  • Continue productie

Vergelijk onze beluchtingsmachine met uw chiffon cake klopper-menger

Natuurlijk wilt u de Shufflemixer eerst aan het werk zien. We geven u dan ook graag een demonstratie in:

  • Onze testkeuken in Barneveld, waar u meteen kennismaakt met onze overige producten.
  • Uw eigen werkomgeving, zodat u direct ziet wat de beluchtingsmachine voor u betekent.

Wilt u de Shufflemixer vergelijken met uw klassieke klopper-menger?


Bel of mail ons nu voor een afspraak.