+31 342 450 322

Shuffle-Mix: een andere kijk op uw bakkerijmachines

Verrast u uw klanten elke dag met verse patisserie en desserts in uw bakkerij? Of leidt u een (semi-)industriële bakkerij naar een efficiëntere productie? Bij Shuffle-Mix vindt u unieke bakkerijmachines, die uw werk een nieuwe impuls geven. Zoals onze gepatenteerde beluchters:de Shufflemixer 100 en de modellen 250, 500 en 1000.

Zelf ontwikkelde bakkerijmachines sinds 1998

Kees van der Manden richt Shuffle-Mix op in 1998, in Barneveld. De eerste en meest vernieuwende van zijn bakkerijmachines voor patisserie en desserts is de Shufflemixer. Hij vindt hiervoor inspiratie bij de eeuwenoude karntechniek voor melk. En neemt er een patent op. 

Veelzijdige bakkerijmachines voor gebak en dessert

Vanwaar de naam? Shuffle-Mix monteert ‘shuffles’ in zijn bakkerijmachines: cilindervormige constructies die de basisgrondstof mengen én luchtig maken. Met dezelfde expertise ontwerpt Shuffle-Mix ook een reeks bakkerijmachines die de Shufflemixers nóg veelzijdiger maken: van injectiesystemen tot statische mengers.

Shuffle-Mix: bakkerijmachines met een partnership

Inmiddels heeft Shuffle-Mix de wereld veroverd. Honderden bakkerijmachines met Shuffle-Mix-logo én Made In Holland-keurmerk zijn te vinden over de hele wereld. We werken daarvoor nauw samen met talloze agenten. 

Samenwerken is trouwens het sleutelwoord. Bij Shuffle-Mix koopt u alleen de bakkerijmachines die u écht nodig hebt. Helemaal afgestemd op uw recepten voor patisserie en desserts, en op de omvang van uw productie. 

We weten als geen ander dat uw bakkerijmachines niet mogen stilvallen. Stuit u dus op een probleem? Dan helpen we u vliegensvlug uit de brand. Of bezorgen we u snel de juiste reserveonderdelen.

Modern gebouw

Shuffle-Mix produceert alle machines zelf in een eigen fabriek in Barneveld. Naast een moderne werkplaats is er ook een grote testkeuken. Hier kunt u uw producten testen op een Shufflemixer en eventueel afbakken. 

Test onze efficiënte bakkerijmachines voor patisserie

Bent u benieuwd naar de smaak van uw slagroom, Spongecake, Bavarois, … wanneer ze belucht zijn door een Shufflemixer? Of naar een van onze andere bakkerijmachines? Bel of mail ons dan nu voor een demonstratie. In uw bakkerij, of bij ons? Wat u het beste uitkomt!